Uitrustdagje

P1050755

Zo was het oorspronkelijk ook bedoelt. Rusten op de 7de dag, nou dat heb ik gedaan. Maar eerst was er een verrassing van Beppe voor m’n verjaardag! Nee, ze was het niet vergeten, ze had alleen nog geen tijd gehad. Ik heb m’n eerste Lego gekregen en volgens papa is dit het begin van een mooi avontuur! Een Lego-avontuur! We zullen zien. Ik heb ook nog een leuke broek en een heel leuk shirt gekregen met het cijfer ‘3’. Niet dat ik kan tellen en het is ook niet m’n leeftijd, maar toch. Het is in ieder geval een halve 8, in aanzien dan.

in ieder geval heb ik een leuke nieuwe bezigheid en dat is Lego in een pot gooien. Dat maakt veel lawaai en geeft het gevoel alsof ik iets wezenlijks bijdraag aan de mensheid. En daar doet een baby het voor! En toen was ik weer moe en ben ik gaan slapen.

Toen ik wakker werd was mama  nog even aan het dutten, die gebruikt de rustdag ook. En logisch want het waren een paar drukke en pittige dagen! Het lijkt alweer lang geleden dat we de sleutel hebben gekregen, maar dat is niet zo. We hebben gewoon veel gedaan in de afgelopen 3 dagen.

Dus, papa en ik zijn boekjes gaan lezen. Want daar hadden we ook een stapel via Beppe van gekregen. Van Irene en Evelyn. Die gebruiken ze nu niet meer en kunnen ze mooi in mijn bibliotheek. Ik denk dat papa wat te veel voorgelezen heeft want daarna ben ik op zijn schoot in slaap gevallen. En daar heb ik zeker een uur geslapen. Toen ik wakker werd, heb ik wat gegeten en gedronken en toen heeft papa me weer naar bed gebracht, met een flesje en heb ik weer 2 uur geslapen!

Daarna hebben we fruitpap gegeten en gespeelde en het was errug leuk. ik heb in de box gespeeld en er buiten en ik kan telkens beter lopen. Dat doe ik dan ook graag. Papa en mama hebben bami gegeten met Babi Ketjap en ik ook. ik moet een beetje wennen aan die slierten, maar het is best lekker. Vlees ook, alleen moet ik met m’n 4 voortanden kauwen. Wat dat betreft kan ik niet wachten op m’n kiezen. Dan kan ik lekker malen!

Daarna ben ik in bad gegaan, lekker spetteren en lekker schoon naar bed. Ik mocht nog wel even spelen met apap op het grote bed. Lekker gek doen. Daarna een flesje en naar bed. Ik hoop dat ik goed slaap (en papa en mama ook, denk ik!).

It wie wer in mooie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s