Erwin en Desiré en a good day

P1090819

Het centrale thema van de dag was het bezoek van de buren van nummer 8.
Uit Dronten wel te verstaan. Die kwamen op bezoek om Jay en mij te zien.

Ook voor papa en mama natuurlijk, maar toch en laat ik maar direct met de deur in huis vallen: Ze hadden cadeaus bij zich. Nadat ik het zelf had open gemaakt, zag ik dat het een super cool boek was. Over eerste woordjes en beren. Wat kan een dreumes nu nog meer wensen. Niets!

P1090835

Voor mama was er een prachtig bos bloemen en Jay had als cadeau: LEGO.

Ik heb al geprobeerd om er mee te spelen, maar ik kan nog niet zitten. Dzjez kan het dus mooi voor me ‘inspelen’. Dan is het later, als ik groterder ben, klaar voor mij.

Ik heb trouwens al weer lang geslapen, want ze hebben gezegd dat je groeit van slapen en ik heb een missie. Snel groot worden. Niet dat mama dat wil hoor! Die heeft me liever nog lang klein. Dan kan ze lang met me knuffelen en hoef ik nog geen brommer.

P1090834

Ik was blij dat ik Erwin en Desiré ook eens zag. Ik bedoel, ik was daar alleen maar binnenbuiks. En dan zie je niet veel, dan hoor je alleen. Ik ben blij met de LEGO en ook met het boek, want hoe je het ook bekijkt, ik heb er meer aan dan kleine baby speelgoed. Daar heb ik genoeg van en ik speel er nu toch nog niet mee.

Slim cadeau. Goed gezien van ze!

Hey, dat vind ik ook. Die buren van 8 zijn slimme cadeauënkopers. Dikke duim!

P1090840

Ik heb een nieuw iets. Ik ga dan door m’n hurken (waar zitten die eigenlijk, en waar komt dat woord nou weer vandaan!) en zeg ik POAP en wijs naar mijn kruis. Papa of mama zet me dan op de wc, maar ik heb totnutoe niet gepoept, noch geplast. Maar het begin is er. En zonder begin…. precies!

Ik heb nog wel een bijzonder verhaal te vertellen. Ik heb namelijk mijn eerste zuigplek…. Op m’n wang…. van papa!

P1090853

Die gaf me een hele dikke kus op mijn wang! Eerst blies hij, kriebelde me in mijn nek, zei kiekeboe in mijn oor en dan moet ik zo HARD lachen, dat hij me een hele dikke klapzoen op m’n wang gaf. Dat dus. Hij lijkt een blosje, waarbij de blos van het andere wang even een blokje om is 😉

P1090870

Verder hebben we een gezellige zondag gehad. Ik kan niet anders zeggen.

P1090859

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s