Ballen Boys

IMG_1985

Laat ik met het belangrijkste beginnen: Ik ben op de lekvrij-queeste, oftewel: Niet meer in mijn broek plassen. Dat blijft een dingetje en het maakt niet uit wat ze zeggen, ik lach het min of meer weg.

Dat vraag dus om drastischer maatregelen. Daar is mama dan weer goed in, want die zet de ‘plaswekker’. Die gaat om het uur af en helpt mij er aan herinneren dat ik naar de wc moet. Dan wordt het een ritme en kan dat uiteindelijk veranderen in een automatisme.

Na een dag niet plassen, krijg ik de volgende dag een sticker, die me in plaats van de wekker herinnert aan plassen en, om een lang verhaal kort te maken, vandaag is het me gelukt de broek droog te houden! Jeej, dan mag ik het Sinterklaasjournaal kijken en een beetje iPad!

Wat dat betreft was het een snelle wisseling van de wacht vandaag. Mama moest om kwart over 7 weg en papa was aan het worstelen met de langste file van het jaar! 581 kilometer door een paar regendruppels! Hij is helemaal via de omweg gegaan. Hij stuurde uiteindelijk een locatiebepaling op de hoe A1 en de n201…. Een magische plek voor mama en papa. De weg naar Hilversum, de plaats waar het allemaal tussen hen begon!

Ze hebben elkaar vluchtig maar oprecht gekust en voor dat ik er erg in had, zat papa naast me. Ach, beide leuk, zeg ik.

En met een bord macaroni voor mijn neus en de verandering van spijs, zijn de tranen die ik net nog had, weg. Ik heb weer meer dan een bordje opgegeten en yoghurt en dan DANSEN op Sinterklaasmuziek! Wat een mooie afsluiter van de dag.

Het was een bijzondere bedgang, De Bluetooth speaker ging mee naar boven waardoor we op de maat van de dance-ok-kom-er-eens-kijken-beat onze tanden poetsen. Extra schoon.

En dan een verhaaltje lezen op Jay zijn kamer en een kus en een knuffel een een oprechte namasté mét buiging besluit de dag. Dan ben ik aan de beurt. Hup op de kast en luier en pyjama aan. Maar dan gebeurt het. Ik durf weer te springen van de kast op mijn bed! Aan de vinger van papa, maar ik durf het, en daar gaat het om!

IMG_1987

Maar, ik moet ook nog even terugkomen op gisteren, want nadat we de hele dag gewacht hadden (..) en Jay een diepe dut had gedaan, gingen we eindelijk naar de speeltuin. Pfff! Met twee ballen, dus gingen we lekker voetballen en papa was er ook, want die werkte thuis.

Kijk maar lekker naar het filmpje.

It wie wer in moaie tiid.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s