Een dag met een staartje

Hé, hé, wat een heerlijke nacht heb ik gehad.
Volgens mama heb ik wel een keer gehuild, maar dan slaap ik gewoon weer door. Net als mama vroeger, zegt de mama van mama dan weer. Ik lijk dus op haar. Qua dat dan hè! Het was gezellig wakker worden. Eerst een beetje melk, daarna geen boterham. Mama had het wel klaar gemaakt, maar ik had er gewoon nog geen zin in. Kan hè!

Daarna naar de crèche en dat is altijd fijn. Dan lach ik met een grote grijns. Alhoewel, deze keer was het een beetje anders, want er was een mevrouw die ik wel kende, maar niet zo goed. Dan ben ik een heel klein beetje in de war. Dat duurt maar even hoor. Daarna ben ik weer helemaal in de weer, met heen en weer gaan door te kruipen en te lopen. Ik had amper in de gaten dat papa vertrok.

Gelukkig, ik heb een mooie dag gehad. Lekker buiten geslapen en goed gegeten. Wel 2 boterhammen! Zo’n dag vliegt voorbij en dan is mama daar ineens. Dat is dan ook weer mooi. En ze keek blij naar me, want ik zag er goed uit. M’n haar zat als een fotomodel, die net bij de ‘coiffeur’ vandaan kwam. Mooierder kan haast niet!

Thuis heb ik boerenkool gegeten en rozijnen, en yoghurt en melk in ik was errug moe. Ik denk dat ik daarom een beetje misselijk werd.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s