2 in 1; Het was een lange dag

P1050809

Gisteren ben ik er niet aan toe gekomen om iets te schrijven. Te moe, te laat, te veel te vanallus. Soms heb je van die dagen, hè! Wat ik ook had was 2 nieuwe dingen:

1. Nieuwe schoenen: Ik had nieuwe schoenen, maar er is daar iets mee aan de hand. Of de schoenen zijn gekrompen of mijn voeten zijn gegroeid. Ik denk het laatste want ik eet de laatste tijd zo veel! Ik krijg tegenwoordig 2 à 3 lepeltjes pap in m’n laatste flesje (mama en papa zeggen het niet, maar ik weet het wel hoor!) omdat ik dan langer slaap, want anders word ik ’s nachts wakker met een knorrende maag.

2. M’n nieuwe drinkbeker: Die had mama eergisteren gekocht en geeft mij het gevoel van controle. Ik kan nonchalant en wanneer ik wil iets drinken. Zo gaan die dingen.

P1050798

M’n dag was gisteren OK trouwens. Lekker op de crèche, goed gespeeld en goed geslapen, maar ik was wel een beetje ‘lastig’. Dat is duidelijk de fase waarin ik zit. Een overgangsfase, van de ene in de andere dus. Dat en een groeispurt. Niks aan de hand.

Vandaag was een leuke, maar lange en drukke dag. Eerst heb ik een paar 7-mijls-stappen gezet in papa z’n sportschoenen. Dat doet een mens beseffen dat er nog veel groeipotentieel is…. Daarvoor was ik in bad geweest en ik antiesiepeer daar al op (raar stuk fruit is dat trouwens). Als ik het water hoor lopen, begin ik te kirren en te lachen!

foto 3Papa heeft zich ingeschreven in Naarden en is nu een Naardenees of een Naardenaar! 14-12-2012 is dus een bijzonder dag. Dat vond ook een hele oude vrouw op straat, die zei dat we zo veel geluk uitstraalden. Nou ja zeg! Maar ze heeft gelijk en we kregen vuilniszakken en heel veel welkom-in-Naarden-folders. Fijn gevoel.

P1050826Daarna zijn we naar het nieuwe huis geweest, maar toen werd ik wel een beetje moe. Ik had ook een luikje ontdekt en daar achter zat de schoorsteen en een deel van wat daar in zit, zat ineens op m’n had en op m’n gezicht. Gek he!

Met de timmerman en die was erg aardig. Gaat mooi worden daar. Ik zie het helemaal zitten! Maar werd wel errug moe. Tijd om te slapen, maar dat zit er niet in. Beetje in de auto op weg naar IKEA, want ook dat soort dingen zijn onvermijdelijk.

Daar heb ik me goed vermaakt. Ik was gewoon op dool en mama was in (zeer lichte) paniek toe ze me niet zag. IKEA is een echt ladenparadijs. Zo veel en allemaal kunnen ze open en dat is wat ik moet doen. ik raak mezelf helemaal kwijt! Fantastisch. Open dicht, open dicht, totdat m’n vinger klem zat. De la had m’n vinger opgehapt! Toen mama me had bevrijd, ging ik eindelijk… gewoon weer verder. Geen probleem.

We hebben er gegeten, lekker handig en lekker. Spaghetti, patatjes en appelmoes en veel aandacht van de mensen om me heen. Van blijdschap heb ik m’n luier volgepompt, die we vervolgens verwisseld hebben in de IKEA verschoonruimte. Heb ik dat ook eens gedaan.

Toen naar huis, ik heb niet geslapen in de auto, geen zin. Thuis heb ik gegeten en daarna hebben we nog met de bal gespeeld, Nijntje gelezen en ik kan dat al zeggen. Nijntje.

Maar om 7 uur was het klaar. ik ben een man van de klok, zegt mama. Wat er ook gebeurt (behalve wanneer er een feessie is) ben ik om een uur of 7 klaar. Ik ben weer verleid met 201 ML melk PLUS pap en ik drink alles op!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s