Kirren is een raar woord totdat je het hoort

Begrijp je nu wat ik bedoel?

Het is ook zo leuk naar mensen te kijken, zeker als die mensen Siebe zijn en daar is er maar één van! Onze Siebe, mijn broer. Ik vergeet het wel eens te zeggen, maar het is toch een geweldig vooruitzicht om Siebe als grote broer te hebben. Altijd iemand om het uit te leggen of je te beschermen.

Altijd iemand die het ‘beter’ weet omdat hij het al meegemaakt, gelezen, gezien heeft. En hij wil wetenschapper worden, nou dan is alles wat ik net heb gezegd in het kwadraat!

En dan heb ik het nog niet eens over Zelda gehad. Een grote zus heeft nog meer dimensies, die weet ook vrouwendingen, meer emo-dingen en artistieke dingen, want ze wil zangeres worden. En/of actrice, daar doet ze niet moeilijk over.

P1120062

Ik ben blij dat ik Jay ben, want daarom heb ik Dzjez, Siebe en Zelda.
En zij hebben mij.
Dat is een mooi kado.

Ik word er stil van.

Maar dat duurt bij mij nooit lang hoor! Ik was laat op en dus goed uitgeslapen, dat is een goed uitgangspunt voor een goeie dag. Samen naar de crèche en het was goed.

IMG_6695 IMG_6694

Ik was wel in de war toen ineens stonden Siebe, Zelda en papa voor m’n neus terwijl ik aan het spelen ben. Dan moet je snel schakelen en keuzes maken en tijdens dat proces weet ik niet goed wat ik moet doen….

Met mama ren ik altijd als een brandweer naar de deur, vergeet m’n jas en Jay, maar nu dus niet.

Wel gezellig samen op de fiets naar huis.

Ik was blij toen mama kwam! Ik zag haar al door het raam en zij ons ook. Na heftig zwaaien, een moment van elkaar niet zien, zwaaide de deur open en was daar mama.

IMG_6702 IMG_6703

Siebe, papa en Zelda waren naar het strand bij het Naarderbos geweest. Het was net goed genoeg weer. Als het morgen mooi genoeg is gaan wij misschien ook!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s