Praatgraag en Lachgraag

P1120222

Bijna 8 uur was het!

Bij was was het kwart voor 7 en het verbaasd me dat je niet eerder wakker werd, want ik heb best hard gehuild. Volledig tegen m’n gewoonte in.

Nee, niets gehoord. Gewoon geslapen. Het was nodig blijkbaar. Ik blij, papa blij en samen ben je dan blijer. 1 + 1 = 2, zo gaan die dingen.

Huh? Nou ja, wij waren ook samen en ik weer stil. Gelukkig maar, want huilen is niet leuk. Wij hebben nog wat nageslapen, want het was een drukke drinknacht.

Wij hebben eerst boekjes gelezen en melk gedronken, nou ja, ikke dan, pappa koffie. Ik kan al bijna het boekje voorlezen en ken bijna alle dingen die ik zie. En tellen ook, nou ja ik ken de getallen maar heb nog wat moeite met de volgorde. Kwestie van tijd.

Toen mama samen met Jay beneden kwam, was ik heel blij! Jay mocht op het kleed en dan kan ik er gezellig bij en dat doe ik dan ook.

P1120216

En we hebben gezellig ontbeten.

Slapen zat er niet in. Mama heeft me er in gelegd met een flesje, maar ik was daar niet echt klaar voor. Soms heb je van die dagen, hè. Dan wordt je niet moe, of in ieder geval later…

’s Middags zijn we naar de Vesting geweest. Daar was een soort feest en wij hebben een lekker wandeling gemaakt. Ik zit dan heel rustig om me heen te kijken en geniet van de rit. Dan observeer ik.

Observeren, observeren, observ….

P1120218

…eer… huh! Waar ben ik?
Thuis! En m’n slaap ingehaald dus. Tsja, zo zie je maar. OK, wel even lastig wakker worden. Pff dat blijft een gekke gewaarwording, in slaap vallen op de ene plek en ergens anders wakker worden.

Ach, uiteindelijk is het OK.

Ik moest nog wel even Poe-oepen!  Met mama. Broek uit, romper los, ‘uier uit en zitten. Dan kijk ik altijd de foto’s op de kalender en dat ben ik meestal zelf, maar peoepen? ho maar. Volgende keer!

P1120225

Ik had een lastige einde van de avond. Dzjez al in bed en ik een kramp, afgewisseld met een lach. Die kan ik dan niet bedwingen hè! Gek, de lach zit zo in me, die moet er dan uit!

Zo’n dag is best druk hoor. Als je op de grond ligt en alle kanten op draait, maak je behoorlijk meters. Vermoeiend hoor!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s