Moaie dei

P1050863

Het was een echte zondag.
En een echte zondag begint met…. uitslapen!

Jaja, ik heb uitgeslapen vandaag. Melkloos tot 8 uur geslapen. Ik had het nodig blijkbaar. En van de slaapkamer naast me hoor ik geen klachten! Die vinden het prima.

Toen ik uiteindelijk wakker werd, mocht ik eerst nog even in het grote bed. Lekker stil liggen en knuffelen. Daar hou ik van, voor een bepaalde tijd dan hè, want daar wil ik er uit. Ik denk dat ik honger heb!

Gelukkig is papa al in de keuken, terwijl ik geduldig afwacht in de box. Uiteindelijk heb ik een dikke boterham gegeten en een flesje echte melk gedronken. Dat vind ik ook lekker, zeker ’s ochtends. Daarna heb ik lekker gespeeld in de box. Ik praat dan tegen de diertjes die ik van Beppe gekregen heb. En die diertjes praten terug! Die vertellen hele verhalen. Ik ben wel voorstander van mooie verhalen.

Papa en mama hebben de administraatsie gedaan en allemaal spullen opgeruimd en ik, ik speel gezellig verder en wandel door de kamer. Ik heb de laatste tijd wel het gevoel dat ik een nieuwe naam heb. NEE noemen ze me (dat lijkt een beetje op de naam van m’n broer ;-), Tsja wat moet je daar nu weer mee, hè! Nog even wachten), want bij heel veel dingen die ik doe roept papa of mama NEE. Het is ook een leuk spel, want dan trekken ze me weg en dan zorg ik er voor dat ik er snel weer ben!Ik ben razendsnel en razend nieuwsgierig naar de binnenkant van kastjes en laatjes en stekkertjes.

Als baby moet je toch ontdekken?

Ik mocht ook nog even in bed, maar daar heb ik voor bedankt! Ik was liever bij papa en mama. Uiteindelijk om half 1 toch nog even gaan slapen. Tot 2 uur. Dat was lekker. Papa ging fietsen en mama rieleksen op de bank. Goed plan.

Wat ik trouwens altijd doe op m’n avonturentochten is mama knuffelen. Even naar haar toe en de armen om haar heen! Beetje energie halen en een beetje energie geven. Ook aan m’n broer.

Ik heb ook nog even een power-napje gedaan. Ee half uurtje. Toen ik beneden kwam rook het errug lekker. Indonesisch. Babi Ketjap die uren moet sudderen pas de volgende dag gegeten wordt…. Dat deed me denken aan de speculaaskoek die ik opgeknabbeld heb met m’n 4 voortandjes. Lekkuh!

Ik heb Andijvie gegeten en yoghurt. Uiteindelijk lag ik om een uur of half 7 in bed en als je het mij vraagt?

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s